Referenties en klantcasussen

Met wie werkt FloConsult samen?

De beste oplossing voor mijn klant, dat zit in de kracht van samen.

Getuigenis

Aantal reviews van klanten

We hebben enige tijd samengewerkt voor de verbeterde resultaten binnen mijn team. Floor kan goed communiceren, is helder in haar uitleg en door goed te luisteren weet ze vaak direct een oplossing aan te dragen voor een probleem. Ik kan haar zeker aanbevelen!
Jeffrey Wildeboer
Jeffrey Wildeboer
2023-07-24
Floor is een echte professional ! Ze heeft me heel veel inzichten gegeven waar ik echt iets mee kon. Ze heeft me laten groeien !
Ramon vliegenthart
Ramon vliegenthart
2023-07-17
Vorig jaar heb ik een tijdje met Floortje samen mogen werken en dit is mij zeer goed bevallen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft zij verschillende HR zaken opgepakt, hergestructureerd en betrokken geweest bij een overname. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik in een warm bad terug kwam. Floortje is energiek, neemt de nodige humor mee en is zeer ervaren en professioneel in haar vak. Een vrouw die zacht is op de relatie, maar zeker ook hard kan zijn op de inhoud. Als ze ergens voor gaat, dan kan je er van uit gaan dat zij hier dan ook vol voor gaat en al haar passie in zet. Een aanrader om mee samen te werken. Tevens kan zij haar ervaring ook goed visueel overbrengen, waardoor het makkelijk te begrijpen is. En ook zeer toegankelijk voor hulp en vragen.
Jessica Rodenburg
Jessica Rodenburg
2023-07-11
Floortje heeft binnen korte termijn de belangrijkste oorzaken van de problemen op HR gebied blootgelegd en heeft daarop middels een goed en gedegen stappenplan verbetering en ontwikkeling in aan gebracht. Daarnaast is het snelle schakelen van Floortje een pre in dergelijke processen.
Toine Linders
Toine Linders
2023-06-19
Ik heb het enorme genoegen gehad om Floortje aan boord te hebben in mijn management team tijdens een paar extreem woelige maanden. En samenwerken met Floortje staat voor direct resultaat op lopende complexe zaken die opgelost moeten worden, en een hernieuwde blik op het (HR-)proces voor een duurzame verandering binnen je bedrijf. Ze is hard (en kundig!) op de inhoud, maar altijd zacht op de mens. Ze staat voor de goede gesprekken, en maakt impact op velen vanaf dag één. Uiteindelijk heeft ze ons sterker gemaakt, zodat we vol vertrouwen zonder haar verder konden. (en af en toe een belletje bij een vraag ná de opdracht: ook geen probleem!)
Jacqueline van der Schaar
Jacqueline van der Schaar
2023-06-12
Floortje heeft mijn persoonlijkheid en gedrag in kaart gebracht. o.a doormiddel van de 3D Disc analyse. Daardoor weet ik nu mijn kwaliteiten en valkuilen. Dit heeft mij veel zelfinzicht opgeleverd. Als Coach heeft zij veel betekent voor de groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Floortje is een fijn inspirerend warm mens om bij te zijn. Ze heeft een hoogsensitief vermogen,verdiept en verbind. Heerlijk nuchter met een sausje humor.
mirjam grevenstuk
mirjam grevenstuk
2023-06-11
Floortje heeft me begeleid in een loopbaancoachingsproject. Zo fijn! Enthousiast heeft zij mij laten ontdekken en ervaren wat ik alles in mijn mars. Aangemoedigd, toegejuicht en mij doen laten inzien dat ik op de goede weg ben. Positief inspiratief direct. Heldere inzichten met behulp van DISC hebben mij gestimuleerd om zelf mijn certificaat te halen. Ik ben DISC gaan gebruiken als ondersteuning in mijn werk als trainingsacteur. Topper!
Gijs Vennix
Gijs Vennix
2023-06-10
Informeel en to the point. Floortje is een geweldige ervaren professional die een organisatie binnen zeer korte tijd de gewenste richting op stuwt. Een aanrader dus.
Eduard De Roo
Eduard De Roo
2023-06-10
Met heel veel plezier heb ik bij Floconsult een loopbaan traject doorlopen. Floortje weet je sterke kanten naar voren te halen en je breder te laten denken. Een uitgebreide basis wordt er gelegd om met fris gemoed nieuwe richtingen in te slaan!
Vincent Croiset
Vincent Croiset
2023-06-10
Floor heeft mij geholpen tijdens een traject voor startende ondernemers waar ik aan mee deed in 2020. Met name haar enorme energie, enthousiasme, de manier waarop zij mij telkens weer het gevoel kon geven dat ik op de goede weg was en haar betrokkenheid zijn aspecten die er bovenuit stijgen als ik terugdenk aan onze tijd samen. Floor trekt alles uit de kast om samen met jou iets moois neer te zetten.
Sarah Vendrig
Sarah Vendrig
2023-06-10