Over mij

Ik ben een energieke, ervaren en professionele professional die zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau impact maakt. Mijn vermogen om complexe zaken helder en visueel over te brengen, gecombineerd met mijn toegankelijkheid en bereidheid om te helpen, maken mij een waardevolle samenwerkingspartner. Ik creëer betere context en kaders, stimuleer groei en breng duurzame verandering teweeg, terwijl ik altijd met focus, zorg en een gezonde dosis humor te werk ga.

pexels-cottonbro-4098340

Ervaring en expertise

FloConsult beschikt over brede kennis, jarenlange ervaring in het vakgebied en bewezen track record om complexe problemen op te lossen en waardevolle inzichten te bieden aan klanten. In de loop der jaren heeft FloConsult talloze succesvolle transformaties begeleid in diverse sectoren. FloConsult begrijpt de uitdagingen waarmee organisaties in de huidige tijd te maken hebben.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van FloConsult. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten en het nakomen van afspraken. De reputatie is gebouwd op bewezen betrouwbaarheid en het leveren van werk van topkwaliteit. Klanten kunnen rekenen om resultaten te behalen die voldoen aan de hoogste normen.

Bij FloConsult staat uitmuntendheid en waardecreatie centraal en niet te vergeten een dosis humor.

Waarom FloConsult?

Communicatie en samenwerking

Goede communicatie en samenwerking met klanten staan centraal in de werkwijze. Actief luisteren naar behoeften en doelen, om een diepgaand begrip van de vereisten te krijgen. Op basis daarvan worden maat gemaakte oplossingen geboden die aansluiten bij ieders unieke situatie. Open en transparante communicatie gedurende het hele proces, zodat klanten altijd op de hoogte zijn en zich betrokken voelen.

 

Innovatie en creativiteit

Bij FloConsult wordt innovatie en creativiteit omarmd, waarbij gestreefd wordt naar onderscheidende en unieke oplossingen. Voortdurend wordt gezocht naar nieuwe benaderingen om uitdagingen aan te pakken en waarde toe te voegen voor klanten. Frisheid en creativiteit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen overtreffen.

 

Ervaring en expertise

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Communicatie en samenwerking

Innovatie en creativiteit

Missie

FloConsult ondersteunt professionals, leiders, teams en organisaties bij het realiseren en onderhoud en van hun eigen groei en ontwikkeling, vanuit hun eigen cirkel van invloed en op basis van het socratische principe dat ze zelf al de antwoorden in zich dragen.

Daarnaast draag ik bij aan duurzame groei en ontwikkeling door klanten te leren hoe ze zélf hun doelen en ambities kunnen verwezenlijken met behulp van hoogwaardige oplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoen, met innovatie en creativiteit en een constante focus op kwaliteit en betrouwbaarheid.

FloConsult staat voor samenwerking gebaseerd op vertrouwen, respect en samenwerking, voor de persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Zelfregie

Zelfrealisatie in samenwerking versterkt

Groei

Samen duurzaam groeien en ontwikkelen

Getuigenis

Aantal reviews van klanten

We hebben enige tijd samengewerkt voor de verbeterde resultaten binnen mijn team. Floor kan goed communiceren, is helder in haar uitleg en door goed te luisteren weet ze vaak direct een oplossing aan te dragen voor een probleem. Ik kan haar zeker aanbevelen!
Jeffrey Wildeboer
Jeffrey Wildeboer
2023-07-24
Floor is een echte professional ! Ze heeft me heel veel inzichten gegeven waar ik echt iets mee kon. Ze heeft me laten groeien !
Ramon vliegenthart
Ramon vliegenthart
2023-07-17
Vorig jaar heb ik een tijdje met Floortje samen mogen werken en dit is mij zeer goed bevallen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft zij verschillende HR zaken opgepakt, hergestructureerd en betrokken geweest bij een overname. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik in een warm bad terug kwam. Floortje is energiek, neemt de nodige humor mee en is zeer ervaren en professioneel in haar vak. Een vrouw die zacht is op de relatie, maar zeker ook hard kan zijn op de inhoud. Als ze ergens voor gaat, dan kan je er van uit gaan dat zij hier dan ook vol voor gaat en al haar passie in zet. Een aanrader om mee samen te werken. Tevens kan zij haar ervaring ook goed visueel overbrengen, waardoor het makkelijk te begrijpen is. En ook zeer toegankelijk voor hulp en vragen.
Jessica Rodenburg
Jessica Rodenburg
2023-07-11
Floortje heeft binnen korte termijn de belangrijkste oorzaken van de problemen op HR gebied blootgelegd en heeft daarop middels een goed en gedegen stappenplan verbetering en ontwikkeling in aan gebracht. Daarnaast is het snelle schakelen van Floortje een pre in dergelijke processen.
Toine Linders
Toine Linders
2023-06-19
Ik heb het enorme genoegen gehad om Floortje aan boord te hebben in mijn management team tijdens een paar extreem woelige maanden. En samenwerken met Floortje staat voor direct resultaat op lopende complexe zaken die opgelost moeten worden, en een hernieuwde blik op het (HR-)proces voor een duurzame verandering binnen je bedrijf. Ze is hard (en kundig!) op de inhoud, maar altijd zacht op de mens. Ze staat voor de goede gesprekken, en maakt impact op velen vanaf dag één. Uiteindelijk heeft ze ons sterker gemaakt, zodat we vol vertrouwen zonder haar verder konden. (en af en toe een belletje bij een vraag ná de opdracht: ook geen probleem!)
Jacqueline van der Schaar
Jacqueline van der Schaar
2023-06-12
Floortje heeft mijn persoonlijkheid en gedrag in kaart gebracht. o.a doormiddel van de 3D Disc analyse. Daardoor weet ik nu mijn kwaliteiten en valkuilen. Dit heeft mij veel zelfinzicht opgeleverd. Als Coach heeft zij veel betekent voor de groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Floortje is een fijn inspirerend warm mens om bij te zijn. Ze heeft een hoogsensitief vermogen,verdiept en verbind. Heerlijk nuchter met een sausje humor.
mirjam grevenstuk
mirjam grevenstuk
2023-06-11
Floortje heeft me begeleid in een loopbaancoachingsproject. Zo fijn! Enthousiast heeft zij mij laten ontdekken en ervaren wat ik alles in mijn mars. Aangemoedigd, toegejuicht en mij doen laten inzien dat ik op de goede weg ben. Positief inspiratief direct. Heldere inzichten met behulp van DISC hebben mij gestimuleerd om zelf mijn certificaat te halen. Ik ben DISC gaan gebruiken als ondersteuning in mijn werk als trainingsacteur. Topper!
Gijs Vennix
Gijs Vennix
2023-06-10
Informeel en to the point. Floortje is een geweldige ervaren professional die een organisatie binnen zeer korte tijd de gewenste richting op stuwt. Een aanrader dus.
Eduard De Roo
Eduard De Roo
2023-06-10
Met heel veel plezier heb ik bij Floconsult een loopbaan traject doorlopen. Floortje weet je sterke kanten naar voren te halen en je breder te laten denken. Een uitgebreide basis wordt er gelegd om met fris gemoed nieuwe richtingen in te slaan!
Vincent Croiset
Vincent Croiset
2023-06-10
Floor heeft mij geholpen tijdens een traject voor startende ondernemers waar ik aan mee deed in 2020. Met name haar enorme energie, enthousiasme, de manier waarop zij mij telkens weer het gevoel kon geven dat ik op de goede weg was en haar betrokkenheid zijn aspecten die er bovenuit stijgen als ik terugdenk aan onze tijd samen. Floor trekt alles uit de kast om samen met jou iets moois neer te zetten.
Sarah Vendrig
Sarah Vendrig
2023-06-10